Blog

Több mint 1 hét alatt...

2014.04.08. 13:21, Nina

Igen, eltűntem most egy kis időre. Sajnos a munkahelyen 8 órában gép előtt ülök. Ez nagyon lefárasztja a szememet és a kezemet is. Ugyanis egy tárgyalóasztalra lettem bezsúfolva, ami nagyon magas nekem a gépeléshez. Párom vett nekem felszerelhető klaviatúrát hozzá, mert a munkahelyen természetesen azt sem voltak hajlandóak adni. Így jobb lett valamivel, de még így is magas. Ha feljebb állítom a leselejtezett forgószéket (ezt sem akartak nekem normálisat szerezni), akkor a lábam lóg a levegőben, és a rossz vérellátás miatt az kezd el fájni. Szóval katasztrófa. Ez a munkahelyi ergonómia...

Már örülök, ha nem kell gépközelben ülnöm.

Gondolkoztam is, hogy abba hagyom a blogolást, de látom a chatben a visszajelzéseket, hogy érdemes még írnom :)

Na szóval az elmúlt történésekről:

Túl vagyok az első esésemen. Ez a ló megbolondult! A kedvenc pacim, Silver rodeózott alattam. Nem mentem vele messzire, ám a cimborájával, Elekkel elkezdték hiányolni egymást, nyihogtak, hívták a másikat. Aztán egyszer csak hirtelen bakolt, majd vágtában hátraarc. Szerencsére sikerült megfognom, és rajtamaradnom. De ezt még eljátszotta jópárszor, és a kavicsos aszfalton kötöttem ki. Ez volt márc. 28-án. A könyököm, térdem, és vádlim azóta is fáj, csupa varr és lila-zöld-kék folt. Én is marhajól estem, be a ló alá, a lábai közé. Tehát elmondhatom, hogy még nagyon szerencsésen is megúsztam, hogy nem lépett rám. Viszont megrugdosott, miközben emelte a lábait.

Páromnak kerestünk más lovat, amin oktathatom, igaz, hogy Szilus ingyen van, de nem "szalonképes". Ott béreltem lovat, ahova lovastúravezető tanfolyamra jártam. Az oktató nagyon jófej. A paci, Álmos, meg nagyon tündéri. Eszméletlenül kezes. Ha azt mondom, lép, akkor lép, ha ügetni kell, akkor üget, és vágtába is a legkisebb jelzésre is beugrik. A futószárazó lecke után én is föl akartam ülni rá, hogy gyakoroljak. De tisztára be voltam fosva az esés után. Azon paráztam, hogy ügetés közben hirtelen beugrik vágtába. Vágta közben meg vártam, mikor ugrik ki alólam.

Április 4-én volt megint egy találkozásom Silverrel. Úgy döntöttem, hogy most futószárazom, az jót tenne neki. Mivel családnál van udvarban, nekik nincs benti pályájuk, terepre kell kimenni. Alig bírtam kivinni, egyfolytában legelni akart, alig bírtam vele. Egyszer csak megunta, hogy nem hagyom békén. Kitépte a kezemből a vezetőszárat. De úgy, hogy eltört a csatja is. Ezután lenyargalászott a legelőhöz. Vágtában neki a kecskéknek (a tulaj közben vitte a kecskéit legelni). Segített egy kicsit megzabolázni, és együtt mentünk ki a rétre. A futószárazás elején is természetesen ment a legelős sztori. Viaskodtunk, de később már csak keveset próbálkozott. Egyébként nagy franc! Futószárazás során gondol egyet, bejön a körbe, és vígan legelészik, vagyis legelészne... Ügetés és vágta közben húzta a kezemet, próbált magával rántani, kifelé törni. Csak úgy tudtam megfogni, hogy visszatekertem a szárat a kezemre. Rettenetesen feszült az ujjaimon, nagyon szorított, fájt is rendesen. Most elkellne a körkarám! Kemény erőpróba volt ez az egész. El van már pofátlanodva ez a ló, sajnos a tulajnak nincs ideje rá. Remélem, majd többet tudok kijárni hozzá, mert heti egy foglalkozás nagyon kevés ahhoz, hogy formába hozzam.

A következő alkalommal Álmoson már nem volt semmilyen félelmem. Szépen mentek a dolgok. Igyekeztem most különösen odafigyelni a testtartásra, meg a segítségadásokra, mivel megkértem páromat, hogy figyelje, mit hogyan csinálok, hátha úgy könnyebben megtanulja.

Tegnap pedig felmentem a másik honlapomra frissítgetni. Erre mitlátok: írnak a csetben, hogy kint vagyok a főoldalon *.* Eszméletlenül megörültem neki, mivel már régóta szerettem volna kikerülni, több e-mailt is írtam a gportálnak aztán meguntam a próbálkozásokat. Nem tudom, most hogy kerülhettem ki. Gondolom, valaki beajánlhatott.

Azt hiszem ennyi, ami izgalmas történt velem.

 

Szerk:

Jam, és még párom megnyírta Bogit. Új stílust teremtett ezzel XD Majd hozok képet róla.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
A honlap

Szia! Ezen a kis honlapon főleg a saját készítésű rajzaim fogom közzé tenni; de előfordulhat, hogy mások műveit mutatom meg, ha az különösen tetszik. Illetve életem apró-cseprő mozzanatairól is beszámolok.

Köszönöm, hogy benéztél!

Kezdőoldal

Rajzaim I Vendégkönyv

->Boltocskám<-

 
Bemutatkozás

//rajzosblog.gportal.hu/portal/rajzosblog/image/gallery/1393256921_24.jpgKi is vagyok? Szorgalmas, hűséges, ragaszkodó, barátságos, néha nyavajgós leányzó. Sajnos barátom nem sok van. Ezért is nyitottam meg ezt a blogocskát, hátha rokonlelkekre találok:) Már 2006 óta aktív vagyok a gportálon. Ez alatt több honlapom is volt. Ezen kívül is van másik, amit szerkesztek még.

Imádom:
sárkányok
lovak
a párom
a nyulam
Bogci
könyvek

Utálom:
hiszti

 
Chat
 
Teendők

saját designt készíteni a honlapnak
jogsit megszerezni
lovastúravezetőt megcsinálni
Rajzolni:
sárkánylovas anime stílusban
leányzó és pacija anime stílusban
lovas akril festmény
Bogi akril festmény
nyuszi akril

-még nem kezdtem bele
-folyamatban
-kész

 
Kedvencek

Claudia & Zsófi - Vicaddict -
KatoKacaj - Reci & Dacii - Jenni
Persei - Ayame - Bini - Dezmo

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlapinfó

Téma: rajzok, tippek, tapasztalatok megosztása
Kategória: Blog
Nyitás: 2014.02.24.
Design: Nina
Háttérkép: El-Felipe

 


A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!