Blog

Hétvégi történések

2014.03.24. 10:01, Nina

Nálam a hétvége már péntek délután kezdődik. Szerencsére ilyenkor csak du. 1 óráig dolgozom (cserébe viszont a hét többi napján vagyok tovább). Elmentem a piacra vásárolni, majd otthon felforraltam a bocitejet, elmosogattam, és elvégeztem pár apró házimunkát. Majd mint akit kilőttek, gurultam a kecskésekhez. Silvert egy hete nem láttam, már nagyon hiányzott. Na meg a kiskutyák is, sőt a gyerkőcök is.

Út közben találkoztam Rebivel, aki elmesélte, hogy a lovakat ne a helyükön keressem, hanem a réten; ugyanis Elek úgy gondolta, hogy neki most legelhetnéke van, és kiszökött. Vele ment Silver is. Még jó hogy figyelmeztetett, vigyek magammal valami csemegét, mert máshogy nem fogom tudni becserkészni. Amint meglátta a kötőféket a kis hülye, menekülőre fogta.  Az almával viszont hagyta becserkészni magát. Győztem. Vicces volt, hogy amint elindultam Silverrel, Elek is jött utánunk, nekem akart egyedül ott mradni. A karámba is elsőként próbált bemenni:)

Nyáj, a lovacska olyan csatakos volt, nem bírtam kaparóval leszedni a heveder helyén a sarat, le kellett mosni. Még jó, hogy szép idő volt. Nagyyn jó is volt az egy óra tereplovaglás. A másik óra amit kint töltöttem, nos az birkózás volt. Szilus mindenáron haza akart menni. Egyszerűen muszáj használni nála pálcát. Amikor nálam volt, viselkedett. Aztán eltörött >.< (Ez nem igazi lovaglópálca volt, hanem egy földön talált ferde, göcsörtös ág.) Hanna szerint Elek hívta őt, többször is nyerített, azért nem bírt a lovacskám magával. De sebaj, én így is imádom <3

Szombaton segédkeztem futószárazni egy lovardánál. Rá kellett jönnöm, mennyire igaz, amit a lovastúravezető tanfolyamon mondott a tanárom: Magyarországon átlagban rossz minőségű a lovasoktatás. Képzeljétek: egy kézen futószárazták végig a lovat a többiek!!! Kesztyűt nem hasznának, lovat meg úgy vezetik, hogyha megijedne, palacsinta lenne belőlük! A sok ott tanuló gyereknek ilyen rossz példát mutatni :( Kétségbeejtő. Na jó, hogy jót is mondjak: egyébként magával az oktatással nem volt bajom. Végülis az órák szépen fel vannak építve. Láttam olyan apropókat is, amiket én is szívesen fogok alkalmazni a továbbiak során.

 

Itt az én tökfejem. Tiszta füves a szája a sok legeléstől. Nem bírja megállni terepen, hogy ne próbálkozzon :)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
A honlap

Szia! Ezen a kis honlapon főleg a saját készítésű rajzaim fogom közzé tenni; de előfordulhat, hogy mások műveit mutatom meg, ha az különösen tetszik. Illetve életem apró-cseprő mozzanatairól is beszámolok.

Köszönöm, hogy benéztél!

Kezdőoldal

Rajzaim I Vendégkönyv

->Boltocskám<-

 
Bemutatkozás

//rajzosblog.gportal.hu/portal/rajzosblog/image/gallery/1393256921_24.jpgKi is vagyok? Szorgalmas, hűséges, ragaszkodó, barátságos, néha nyavajgós leányzó. Sajnos barátom nem sok van. Ezért is nyitottam meg ezt a blogocskát, hátha rokonlelkekre találok:) Már 2006 óta aktív vagyok a gportálon. Ez alatt több honlapom is volt. Ezen kívül is van másik, amit szerkesztek még.

Imádom:
sárkányok
lovak
a párom
a nyulam
Bogci
könyvek

Utálom:
hiszti

 
Chat
 
Teendők

saját designt készíteni a honlapnak
jogsit megszerezni
lovastúravezetőt megcsinálni
Rajzolni:
sárkánylovas anime stílusban
leányzó és pacija anime stílusban
lovas akril festmény
Bogi akril festmény
nyuszi akril

-még nem kezdtem bele
-folyamatban
-kész

 
Kedvencek

Claudia & Zsófi - Vicaddict -
KatoKacaj - Reci & Dacii - Jenni
Persei - Ayame - Bini - Dezmo

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlapinfó

Téma: rajzok, tippek, tapasztalatok megosztása
Kategória: Blog
Nyitás: 2014.02.24.
Design: Nina
Háttérkép: El-Felipe

 


A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!